Home     Yarrah Bio Vegatarisch Multi-Koek 250gr
Yarrah Bio Vegatarisch Multi-Koek 250gr

Yarrah Bio Vegatarisch Multi-Koek 250gr


Hoogwaardige en volledig verantwoorde snoepjes voor uw hond.

Vanwege het feit dat sommige honden problemen hebben met dierlijke proteinen, bedacht Yarrah een vegatarische variant. Yarrah Organic Vegatarisch hondenvoer kan ervoor zorgen dat bepaalde huid- en vachtproblemen verholpen worden. Ook problemen met de vertering (als gevolg van maag- en darmproblemen) kunnen verminderen. Daarnaast zijn er honden die door het eten van vlees hyperactief kunnen worden.

Zeewier is een zeer rijk natuurproduct met een breed scala aan o.a. vitaminen, mineralen en aminozuren. Zeewier helpt de vertering, de huid en de vacht in optimale conditie te brengen. Bovendien zorgt het voor een lichamelijke topconditie met een goede vitaliteit, stevige spieren en gewrichten en een glanzende vacht met een uitstekende pigmentatie.
De toegevoegde alg spirulina is een goede eiwitbron die zorgt voor spierkracht, een goed gebalanceerd bloensuikergehalte en sterke beenderen. Het verhoogt de vitaliteit, de weerstand tegen ziekten en bevordert herstel na inspanning. Ook bevat het diverse vitaminen (o.a. B12) en mineralen zoals calcium, ijzer, zink, magnesium en kalium.


Euro 3.16

Yarrah Bio Vegatarisch Multi-Koek  250gr