Home     Yarrah Bio Chewsticks met Rund per stuk
Yarrah Bio Chewsticks met Rund per stuk

Yarrah Bio Chewsticks met Rund per stuk


Hoogwaardige en volledig verantwoorde snoepjes voor uw hond.

Vanwege het feit dat sommige honden problemen hebben met dierlijke proteinen, bedacht Yarrah een vegatarische variant. Yarrah Organic Vegatarisch hondenvoer kan ervoor zorgen dat bepaalde huid- en vachtproblemen verholpen worden. Ook problemen met de vertering (als gevolg van maag- en darmproblemen) kunnen verminderen. Daarnaast zijn er honden die door het eten van vlees hyperactief kunnen worden.

Zeewier is een zeer rijk natuurproduct met een breed scala aan o.a. vitaminen, mineralen en aminozuren. Zeewier helpt de vertering, de huid en de vacht in optimale conditie te brengen. Bovendien zorgt het voor een lichamelijke topconditie met een goede vitaliteit, stevige spieren en gewrichten en een glanzende vacht met een uitstekende pigmentatie.
De toegevoegde alg spirulina is een goede eiwitbron die zorgt voor spierkracht, een goed gebalanceerd bloensuikergehalte en sterke beenderen. Het verhoogt de vitaliteit, de weerstand tegen ziekten en bevordert herstel na inspanning. Ook bevat het diverse vitaminen (o.a. B12) en mineralen zoals calcium, ijzer, zink, magnesium en kalium.


Euro 1.97

Yarrah Bio Chewsticks met Rund  per stuk