Home     Sanal Relax 15 stuks per doosje
Sanal Relax 15 stuks per doosje

Sanal Relax 15 stuks per doosje


Sanal Relax zorgt voor: kalmering van het dier en vermindering van stress.

Geschikt voor alle rassen.


Vanaf € 7,25
Gewichtskeuze*


Sanal Relax 15 stuks  per doosje


  • Productinformatie


Indicatie
Als er sprake is van stressvolle situaties of angstmomenten, is het verstandig om gebruik te maken van de Sanal Relax. Voorbeelden van deze stressvolle situaties of angstmomenten zijn bijvoorbeeld vuurwerk, onweer of een bezoek aan de dierenarts. Wanneer u een pilletje aan uw hond, kat of konijn geeft, werkt het pilletje 1 a 2 uur na inname.
Werking/werkingsduur
Bij inname van het pilletje, werkt Sanal Relax 6 tot 8 uur. Het pilletje bevat de stof L-Tryptofaan (aminozuur) wat zorgt voor de kalmering van uw huisdier.
Gebruik
De tabletten kunnen gemengd worden met de voeding, door de tabletten in zijn geheel of verkruimeld door het voer te mengen.
Contra-indicaties
Wanneer uw huisdier rustig wordt in bepaalde stress-situaties, is dit een teken dat de pilletjes van Sanal Relax afgebouwd kunnen worden. Ook wanneer het huisdier zwanger is, moet er een mindere hoeveelheid gegeven worden. Wanneer uw huisdier gebruik maakt van Antidepressiva en MAO-remmers, dan is het beter om geen Sanal Relax producten te gebruiken. Bij een eindstadium van een leverziekte is het product zelfs gevaarlijk. De klachten van darmslijmvliesontsteking en hevige darmklachten kunnen met Sanal Relax verergerd worden.
Toediening
Het pilletje kan 3x per dag gegeven worden.
Huisdier
Toediening
Konijnen/katten
1 tablet
Pups/kleine honden <5 kg
1 – 2 tabletten
Honden 5 – 15 kg
2 – 4 tabletten
Honden >15 kg
4 – 6 tabletten