Home     Royal Canin Yorkshire Terriër Junior Vanaf 500gr
Royal Canin Yorkshire Terriër Junior Vanaf 500gr

Royal Canin Yorkshire Terriër Junior Vanaf 500gr


Hoogwaardige voeding voor jonge yorkie's.

Yorkshire Terrier 29 Junior
Voor Yorkshire Terriër-pups tot 10 maanden
Rasspecifieke voeding voor Yorkshire Terriër pups


v.a € 7,55
Gewichtskeuze*


Royal Canin Yorkshire Terriër Junior  Vanaf 500gr


  • Productinformatie

Voor Yorkshire Terriër-pups tot 10 maanden
De Yorkshire Terriër is een van de bekendste kleine honden en is een populair ras. Zijn zijdezachte vacht met een mix van staalblauw en reebruin geven hem zijn kenmerkende elegante uitstraling. Achter deze kleine hond met elegantie, zit een sterk en soms veeleisend karakter.

Spierontwikkeling
Het gewicht van de Yorkshire Terriër neemt in zijn eerste maanden minder snel toe dan in zijn latere levensfases. De eerste 10 maanden wordt het skelet van de pup steeds sterker. Een belangrijk onderdeel in deze groeifase is de spieropbouw. De spieropbouw vindt voornamelijk plaats tijdens de laatste paar maanden van de groei. Het is daarom uiterst belangrijk dat de pup dan een aangepaste voeding krijgt. Royal Canin Yorkshire Terrier 29 Junior is aangepast op de voeding behoeftes die deze jonge pup heeft.

Langzaam volwassen
De pup is steeds beter in staat om grotere hoeveelheden voeding te verteren. In deze belangrijke groeifase, is het van belang om uw pup 'schraal' te laten opgroeien omdat dit gewrichtsproblemen in de toekomst te kan helpen voorkomen.

Doorbreken van volwassen gebit
De melktanden die de pup kreeg toen hij zo'n 3 weken oud was, worden vervangen door volwassen tanden. Wanneer hij de leeftijd van 7 maanden oud heeft bereikt, beschikt een pup over hij een volledig volwassen gebit. Na het wisselen van zijn gebit is het belangrijk om de pup te stimuleren om zijn eten te kauwen voordat hij het doorslikt. Wanneer de hond langzamer eet wordt zijn spijsvertering minder belast en wordt. Yorkshire Terrier 29 Junior is in deze fase een uitstekende voeding voor uw hond omdat het niet alleen voedzaam is, maar ook het gebit van uw hond reinigt.