Home     Royal Canin West Highland White Terrier Adult Vanaf 1,5kg
Royal Canin West Highland White Terrier Adult Vanaf 1,5kg

Royal Canin West Highland White Terrier Adult Vanaf 1,5kg


Hoogwaardige voeding voor volwassen westie's.

West Highland White Terrier 21 Adult
Voor Westies vanaf 10 maanden
Rasspecifieke voeding voor volwassen West Highland White Terriers


v.a € 15,85
Gewichtskeuze*


Royal Canin West Highland White Terrier Adult  Vanaf 1,5kg


  • Productinformatie

Voor volwassen Westies vanaf 10 maanden
De West Highland White Terriër (Westie) heeft een zeer sterke persoonlijkheid en een flinke dosis zelfvertrouwen. Hij is een levendig, dappere, en een onafhankelijke hond. Dankzij deze eigenschappen is de Westie is een goede waakhond, die bij elk verdacht geluid alarm slaat. De Westie wordt gekenmerkt door zijn vriendelijke, vrolijke en ondeugende karakter. Het is een dapper hondje, maar in bepaalde opzichten is hij ook kwetsbaar. Daarom verdient hij al onze aandacht, en een voeding die speciaal is afgestemd op zijn eigenschappen.
West Highland White Terrier 21 Adult is voeding die is afgestemd op deze specifieke eigenschappen van de Westie.

Lange levensverwachting
Zoals de meeste kleine honden heeft de Westie een hoge levensverwachting. De Westie beschikt over veel energie en fysieke kracht welke zo typerend zijn voor Terriërs. Omdat hij erg actief is, heeft hij regelmatig lichaamsbeweging nodig om in goede conditie te blijven.

Huidverzorging
De Westie is een ras dat zeer gevoelig is voor huidklachten. Het is een van de Terriërrassen die regelmatig naar de dierenarts gaat voor huidproblemen. Huidproblemen komen soms al voor op een jonge leeftijd, en ontwikkelen zich vaak snel. West Highland White Terrier 21 Adult is een voeding die het afweersysteem van de Westie versterkt en zo helpt om huidproblemen zoals bijvoorbeeld ontstekingen te voorkomen.

Verzorgde tandhygiëne
Bij de Westie is het niet ongewoon dat er enkele kiezen ontbreken. het is daarom belangrijk om extra goed te zorgen voor zijn resterende kiezen en ze speciaal te beschermen tegen tandsteenvorming, die hij geneigd is al vanaf jonge leeftijd te ontwikkelen.