Home     Royal Canin Shih Tzu Junior Vanaf 500gr
Royal Canin Shih Tzu Junior Vanaf 500gr

Royal Canin Shih Tzu Junior Vanaf 500gr


Hoogwaardige voeding voor jonge shih tzu's.

Shih Tzu 28 Junior
Voor Shih Tzu-pups tot 10 maanden
Rasspecifieke voeding voor Shih Tzu-pups


v.a € 7,55
Gewichtskeuze*


Royal Canin Shih Tzu Junior  Vanaf 500gr


  • Productinformatie

De Shih Tzu is dol op zijn baas, hij laat zich graag urenlang knuffelen en aanhalen. Hij is speels en heeft altijd een goede zin. Met zijn levenslust weet hij het hele gezin voor zich te winnen. Vreemden laten hem echter koud en tegenover hen toont hij slechts zijn Aziatische waardigheid.

Ontwikkeling van het skelet
De Shih Tzu groeit snel en is binnen 10 maanden volwassen. Het skelet heeft daarom de juiste hoeveelheden eiwitten en mineralen nodig voor een goede ontwikkeling. Royal Canin Shih Tzu 28 Junior is een voeding die is afgestemd op deze specifieke behoefte.

Aandacht voor de spijsvertering
De overschakeling van melk naar vaste voeding moet voorzichtig en langzaam gebeuren. De pup kan nog geen grote hoeveelheden voeding opnemen en kan nog nauwelijks zetmeel verteren. Het gewicht moet op een beheerste wijze blijven toenemen, zodat de pup niet te zwaar wordt.

Nog niet volledig ontwikkeld immuunsysteem
In de eerste weken van zijn leven profiteert de pup van de afweerstoffen die hij met de moedermelk binnenkrijgt. Tussen de 4e en 12e week doorloopt het immuunsysteem (afweersysteem) van de pup een kritische periode. De immuniteit die via de moedermelk is doorgegeven neemt geleidelijk af terwijl zijn eigen immuunsysteem nog niet volledig is ontwikkeld is. Dit is pas compleet wanneer het gehele vaccinatieprogramma is doorlopen. De juiste voeding kan hem helpen dit "immuniteitsgat" veilig te overbruggen.