Home     Royal Canin Rottweiler Adult Vanaf 3kg
Royal Canin Rottweiler Adult Vanaf 3kg

Royal Canin Rottweiler Adult Vanaf 3kg


Hoogwaardige voeding voor volwassen rottweilers.

Rottweiler 26 Adult
Voor Rottweilers vanaf 18 maanden
Rasspecifieke voeding voor volwassen Rottweilers


v.a € 24,30
Gewichtkeuze*


Royal Canin Rottweiler Adult  Vanaf 3kg


  • Productinformatie

De stevig gebouwde, kalme, rustige, maar ook temperamentvolle Rottweiler is een uitstekende waakhond. Hij is toegewijd en is sterk gehecht aan zijn baas. Hij moet van jong af aan zorgvuldig worden opgevoed om een gehoorzame hond te worden.

Enorme spierkracht
Zijn atletische, sterk gespierde bouw vraagt om een eiwitrijke voeding. Als hij niet genoeg beweging krijgt, kan een Rottweiler snel te zwaar worden. Om hem constant op het ideale gewicht te houden, is het belangrijk om de hoeveelheid voeding die hij krijgt goed af te wegen.

Gezonde botten en gewrichten
De Rottweiler is altijd actief, beweeglijk en enthousiast, of hij nu aan het werk is of gewoon met zijn baas wandelt. Met deze activiteiten belast hij zijn gewrichten. De Rottweiler is mede door dit enthousiasme gevoelig voor gewrichtsaandoeningen zoals osteochondrose, dysplasie en artrose.

Hartspier en ouderdomsklachten
Zodra de Rottweiler volwassen is, moeten al voorzorgsmaatregelen genomen worden om ouderdomsklachten te beperken. Voeding kan bijdragen aan de vitaliteit van de hond. Het is van groot belang om het hart van de Rottweiler gezond te houden omdat grote honden meer kans hebben op hartklachten.
Royal Canin Rotweiler 26 Adult bevat voedingsstoffen die uw hond helpen om vitaal en gezond oud te worden