Home     Royal Canin Poodle Junior Vanaf 500gr
Royal Canin Poodle Junior Vanaf 500gr

Royal Canin Poodle Junior Vanaf 500gr


Hoogwaardige voeding voor jonge honden.

Poodle Junior
Voor Poedel pups
Rasspecifieke voeding voor Poedel pups tot 10 maanden


v.a € 7,55
Gewichtskeuze*


Royal Canin Poodle Junior  Vanaf 500gr


  • Productinformatie

De Toy Poedel, Dwerg Poedel, Middenslag Poedel en Grote Poedel zijn allemaal even goed gebouwd. De weelderige krullen die aangenaam zacht aanvoelen zijn kenmerkend voor de Poedel. Om deze krullen mooi te houden raden wij aan de hond elke twee maanden te laten trimmen. Er zijn verschillende manieren om deze hond te trimmen, de trimsalon kan hier een advies in geven.
De ontwikkeling van het skelet
De Poedel groeit snel en is binnen 10 maanden volwassen. Het skelet heeft daarom de juiste hoeveelheden eiwitten en mineralen nodig voor een goede ontwikkeling.
Aandacht voor de spijsvertering
De overschakeling van melk naar vaste voeding moet voorzichtig en langzaam gebeuren. De pup kan namelijk nog geen grote hoeveelheden voeding opnemen en nog nauwelijks zetmeel verteren. Het gewicht moet op beheerste wijze blijven toenemen, zodat de pup niet te zwaar wordt.
Nog niet volledig ontwikkeld immuunsysteem
In de eerste weken van zijn leven profiteert de pup van de afweerstoffen die hij met de moedermelk binnenkrijgt. Tussen de 4e en 12e week doorloopt het immuunsysteem (afweersysteem) van de pup een kritische periode. De immuniteit die via de moedermelk werd doorgegeven neemt namelijk geleidelijk af terwijl zijn eigen immuunsysteem nog niet volledig ontwikkeld is. Dit is pas compleet enkele weken nadat het gehele vaccinatieprogramma is doorlopen. De juiste voeding kan helpen dit "immuniteitsgat" veilig te overbruggen.