Home     Royal Canin Mini Starter Mother & Babydog Vanaf 3kg
Royal Canin Mini Starter Mother & Babydog Vanaf 3kg

Royal Canin Mini Starter Mother & Babydog Vanaf 3kg


Hoogwaardige voeding voor moeder en pup.

Mini Starter Mother & Babydog
Voor drachtige en zogende teven en pups met een volwassen gewicht tot 10kg
Speciaal voor moederhonden en pups met een volwassen gewicht van tot 10kg


v.a € 27,25
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 1.055.074

Royal Canin Mini Starter Mother & Babydog  Vanaf 3kg


  • Productinformatie

Royal Canin Starter bevat energie en eiwitten die essentieel zijn voor, zowel de groeiperiode van de pups in de baarmoeder, als voor de groeiperiode na de geboorte. De spijsverteringscapaciteit van een moederhond vermindert naarmate de dracht vordert. Dit komt doordat de baarmoeder op het spijsverteringsstelsel drukt.
In het begin van het spenen zijn de dunne darm en de enzymproductie van een pup nog maar nauwelijks ontwikkeld. Zijn vermogen om zetmeel te verteren is nog maar 5 à 10% van het vermogen van een volwassen hond. Het spijsverteringsstelsel van een pup is nog niet volgroeid. Royal Canin Starter voeding heeft een hoog energiegehalte en een laag zetmeelgehalte om beide problemen het hoofd te kunnen bieden.
Vanaf een leeftijd van 3 à 5 weken kan een pup geleidelijk overgaan van Mini Starter naar Mini Junior. Indien uw pup tussen 6 weken en 2 maanden oud is en nog geen Starterbrokjes krijgt adviseren wij u om Mini Junior te gaan geven en de stap van Startervoeding (Mini Starter) over te slaan. Dit advies geven wij u om te voorkomen dat uw pup in een korte tijd twee voedingswisselingen meemaakt. Indien uw pup nog niet gewend is om droge brokjes te eten kunt u de Mini Junior in het begin een beetje weken met lauwwarm water.