Home     Royal Canin Mini Schnauzer Adult Vanaf 3kg
Royal Canin Mini Schnauzer Adult Vanaf 3kg

Royal Canin Mini Schnauzer Adult Vanaf 3kg


Hoogwaardige voeding voor volwassen mini schnauzers.

Miniature Schnauzer Adult
Voor volwassen Dwergschnauzers
Rasspecifieke voeding voor Dwergschnauzers vanaf 10 maanden


v.a € 28,35
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 1.055.039

Royal Canin Mini Schnauzer Adult  Vanaf 3kg


  • Productinformatie

De levendige en onvoorspelbare Dwergschnauzer is een hond met een lief, speels en aanhankelijk karakter. Hij is altijd in voor een spelletje, maar kan ook rustig zijn. Ondanks zijn geringe grootte is hij trots en zelfverzekerd. Hij is betrokken en wil altijd meedoen, daarom moet hij zorgvuldig opgevoed worden.

Kwetsbare urinewegen
De Dwergschnauzer heeft meer kans op blaasstenen dan andere honden. Oorzaak hiervan is andere dat zijn urine is van nature nauwelijks verdundmet als gevolg dat blaasgruis (calciumoxalaat- of struvietstenen) ontstaat.

Verzorging van een unieke vacht
De "staalachtige" vacht van de Dwergschnauzer bestaat uit lange, stugge en dichte haren en moet regelmatig geborsteld worden. Zijn huid is echter zeer gevoelig en kan gauw geïrriteerd raken, wat te herkennen is aan de vorming van huidschilfers.

Vertering van vetten
Een verhoogd vetgehalte in het bloed, alvleesklierontsteking en suikerziekte zijn allemaal aandoeningen die een verband houden met een verkeerde vertering van vetten. Voor deze potentiële problemen, die worden verergerd door overgewicht, is een speciaal aangepaste voeding vereist.