Home     Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog Vanaf 4kg
Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog Vanaf 4kg

Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog Vanaf 4kg


Hoogwaardige voedsel voor moederhond en pup.

Medium Starter Mother & Babydog
Voeding voor drachtige en zogende teven en pups
Speciaal voor moederhonden en pups met een volwassen gewicht van 10kg tot 25kg


v.a € 34,15
Gewichtskeuze*


Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog  Vanaf 4kg


  • Productinformatie

Royal Canin Starter bevat energie en eiwitten die essentieel zijn voor, zowel de groeiperiode van de pups in de baarmoeder, als voor de groeiperiode na de geboorte. De spijsverteringscapaciteit van de een moederhond vermindert naarmate de dracht vordert omdat de baarmoeder steeds meer op het spijsverteringsstelsel drukt.
In het begin van het spenen zijn de dunne darm en de enzymproductie van een pup nog maar nauwelijks ontwikkeld. Zijn vermogen om zetmeel te verteren is nog maar 5 à 10% van het vermogen van een volwassen hond. Het spijsverteringsstelsel van een pup is nog niet volgroeid. Royal Canin Starter voeding heeft een hoog energiegehalte en een laag zetmeelgehalte om beide problemen het hoofd te kunnen bieden.
Vanaf een leeftijd van 3 à 5 weken kan een pup geleidelijk overgaan van Medium Starter naar Medium Junior. Indien uw pup tussen 6 weken en 2 maanden oud is en nog geen Starterbrokjes krijgt adviseren wij u om Medium Junior te gaan geven en de stap van Startervoeding (Medium Starter) over te slaan. Dit advies geven wij u om te voorkomen dat uw pup in een korte tijd 2 voedingswisselingen meemaakt. Indien uw pup nog niet gewend is om droge brokjes te eten kunt u de Medium Junior in het begin een beetje weken met lauwwarm water.