Home     Royal Canin Great Dane Adult Vanaf 3kg
Royal Canin Great Dane Adult Vanaf 3kg

Royal Canin Great Dane Adult Vanaf 3kg


Hoogwaardige voeding voor volwassen honden.

Great Dane 23 Adult
Voor de volwassen Duitse Dog
Rasspecifieke voeding voor de Duitse Dog vanaf 24 maanden


v.a € 23,95
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 1.055.070

Royal Canin Great Dane Adult  Vanaf 3kg


  • Productinformatie

De Duitse Dog is één van de grootste hondenrassen ter wereld. Hij is sterk, elegant en beschikt over een atletische bouw. Zijn karakter kenmerkt zich vooral door zijn volgzaamheid, rustige overkomen en vriendelijkheid. Anders dan dat u door zijn uiterlijk zal vermoeden, is deze vriendelijke reus niet gebouwd voor intensieve lichamelijke inspanning. De Duitse Dog is sterk gehecht aan zijn baas en aan zijn eigen plekje. Het is een hond die in verhouding tot andere rassen weinig blaft. De Duitse Dog heeft een goede opvoeding nodig .

Spieren hebben energie nodig
Het lichaam van een Duitse Dog is zeer gespierd. Hij beschikt over een korte vacht die weinig bescherming biedt tegen de kou. Als gevolg van deze korte vacht verbruikt de Duitse Dog veel meer energie dan langharige honden in zijn gewichtsklasse. Al deze eigenschappen maken de Duitse Dog tot een hond met speciale voedingsbehoeften. Great Dane 23 Adult is een voeding die zich richt op deze speciale voedingsbehoeften.

Een zeer gevoelige spijsvertering
De Duitse Dog heeft een relatief kort spijsverteringskanaal, dit kan voor verteringsproblemen zorgen. Hierdoor heeft een Duitse Dog een grotere kans op slechte, slappe ontlasting. Bovendien vormt zijn diepe borstkas een extra risicofactor voor kanteling van de maag, een probleem dat veel voorkomt bij grote honden. Dit risico kan versterkt worden door te snel eten (onder andere als hij een te kleine brok krijgt).