Home     Royal Canin Golden Retriever Adult Vanaf 3kg
Royal Canin Golden Retriever Adult Vanaf 3kg

Royal Canin Golden Retriever Adult Vanaf 3kg


Hoogwaardige voeding voor volwassen golden retrievers.

Golden Retriever 25 Adult
Voor volwassen Golden Retrievers
Rasspecifieke voeding voor Golden Retrievers vanaf 15 maanden


v.a € 24,30
Gewichtskeuze*


Royal Canin Golden Retriever Adult  Vanaf 3kg


  • Productinformatie

De Golden Retriever zit vol energie en geeft zich altijd voor 100%. Hij heeft een lief karakter, is aanhankelijk en geduldig. Door zijn rustige karakter is hij ideaal gezelschap voor kinderen. Hij is dapper, verdraagzaam en gezegend met een opvallende flair en De Golden Retriever beschikt over een uitstekend geheugen en is enorm trouw. Hij is de mens altijd tot dienst geweest en is enorm trouw.

Gevoelige huid
Zijn dichte, ondoordringbare vacht houdt warmte en vocht vast, waardoor de Golden Retriever gevoelig is voor huidproblemen. Zijn huid reageert vaak heftig en klachten moeten dan ook daaromzo snel mogelijk aangepakt worden.

Aanleg voor overgewicht
De Golden Retriever heeft een natuurlijke aanleg voor gewichtstoename. Deze aanleg in combinatie met een gebrek aan beweging en slecht aangepaste voeding, kunnen leiden tot overgewicht. Het risico is het grootst voor gesteriliseerde honden en voor honden tussen de 6 en 10 jaar.

Ondersteuning van zijn hart
Hartkwalen komen bij Golden Retrievers relatief vaak voor. Een speciale voeding kan het ontstaan van klachten helpen vertragen en de ernst ervan beperken. Golden Retriever 25 Adult is de ideale voeding voor Golden Retrievers.