Home     Royal Canin German Shepherd Junior Vanaf 3kg
Royal Canin German Shepherd Junior Vanaf 3kg

Royal Canin German Shepherd Junior Vanaf 3kg


Hoogwaardige voeding voor jonge duitse herders.

German Shepherd 30 Junior
Voor Duitse Herder pups
Rasspecifieke voeding voor Duitse Herders tot 15 maanden


v.a € 25,80
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 1.055.064

Royal Canin German Shepherd Junior  Vanaf 3kg


  • Productinformatie

De Duitse Herder heeft een uitzonderlijk krachtige lichaamsbouw, waardoor het een opmerkelijk sterke hond is. Hij is kalm, evenwichtig en vol vertrouwen. Omdat dit ras levendig en moedig is kan hij te veel vragen van zijn lichaam.

Spierontwikkeling
In deze periode neemt het gewicht van de Duitse Herder pup minder snel toe, terwijl zijn skelet steeds sterker wordt. Een belangrijk onderdeel in de groeifase is de spieropbouw. De spieropbouw vindt voornamelijk plaats in de laatste paar maanden van deze groeifase. Het is daarom uiterst belangrijk dat de pup een aangepaste voeding krijgt tijdens de groei.

Langzaam volwassen
De pup is steeds beter in staat om grotere hoeveelheden voeding te verteren. In deze belangrijke fase van groei, is het van belang om uw pup 'schraal' te laten opgroeien. Dit kan gewrichtsproblemen in de toekomst helpen voorkomen.

Tanden en gebit
De melktanden die de pup heeft gekregen toen hij ongeveer 3 weken oud was, worden door volwassen tanden vervangen. Wanneer hij de leeftijd van 7 maanden heeft bereikt, is zijn gebit ontwikkeld tot een volwassen gebit. Na het wisselen van zijn gebit is het belangrijk om de pup te stimuleren om zijn eten te kauwen voordat hij het doorslikt. Wanneer de hond langzamer eet wordt zijn spijsvertering minder belast en wordt ook zijn mondhygiëne verbeterd. German Shepherd 30 Junior is in deze fase een uitstekende voeding voor uw hond omdat het niet alleen voedzaam is, maar ook het gebit van uw hond reinigt.