Home     Royal Canin French Bulldog Junior Vanaf 3kg
Royal Canin French Bulldog Junior Vanaf 3kg

Royal Canin French Bulldog Junior Vanaf 3kg


Hoogwaardige voeding voor jonge franse bulldogs.

French Bulldog 30 Junior
Voor Franse Bulldog pups tot 12 maanden
Rasspecifieke voeding voor Franse Bulldogs tot 12 maanden


v.a € 27,30
Gewichtskeuze*


Royal Canin French Bulldog Junior  Vanaf 3kg


  • Productinformatie

De Franse Bulldog is erg gehecht aan zijn eigenaar en is een loyale hond. Zijn legendarische zachte aard en zijn "joie de vivre" maken van hem het ideale familiehuisdier. De Franse Bulldog heeft een speels karakter, gedraagt zich soms als een clown en staat graag centraal in het middelpunt van de belangstelling.

Ontwikkeling van het skelet
Tijdens de eerste groeifase ontwikkelt de botstructuur zich Franse Bulldog zich snel. Het gevolg hiervan is dat hij een aanzienlijke hoeveelheid eiwitten en mineralen nodig heeft. De voeding moet exact het juiste calciumgehalte bevatten, niet te veel, maar ook niet te weinig. Bijvoeding is daarom ook onverstandig. Zijn gewichtscurve dient zorgvuldig gecontroleerd te worden, want overgewicht kan tot gewrichtsaandoeningen leiden.

Spierontwikkeling
In de tweede groeifase is sprake van gewichtstoename, spierontwikkeling en wordt de botstructuur gestabiliseerd. Omdat zowel de spieropbouw als de kraakbeenstabilisatie essentieel zijn voor de ontwikkeling van de pup, blijft de voeding een belangrijke rol spelen tijdens de groei. De eiwitten moeten van een goed kwaliteit zijn, want deze zijn belangrijk voor de ontwikkeling van de spieren. French Bulldog 30 Junior is een voeding die op deze behoeftes is afgestemd.

Het volwassen gebit komt door
De melktanden die de pup kreeg toen hij zo'n 3 weken oud was, worden door volwassen tanden vervangen. Wanneer hij 6 maanden oud is beschikt een French Bulldog over een volledig volwassen gebit. Na het wisselen van zijn gebit is het belangrijk om de pup te stimuleren om zijn eten te kauwen voordat hij het doorslikt. Goed kauwen vertraagd niet alleen de voedselopname waardoor de spijsvertering minder belast wordt, maar verbeterd ook de mondhygiëne van de pup. French Bulldog 30 Junior is in deze fase een uitstekende voeding voor uw hond omdat het niet alleen voedzaam is, maar ook het gebit van uw hond reinigt.