Home     Royal Canin French Bulldog Adult Vanaf 1,5kg
Royal Canin French Bulldog Adult Vanaf 1,5kg

Royal Canin French Bulldog Adult Vanaf 1,5kg


Hoogwaardige voeding voor volwassen franse bulldogs.

French Bulldog 26 Adult
Voor volwassen Franse Bulldoggen
Rasspecifieke voeding voor de Franse Bulldog vanaf 12 maanden


v.a € 15,20
Gewichtskeuze*


Royal Canin French Bulldog Adult  Vanaf 1,5kg


  • Productinformatie

Zijn compacte bouw, prominente spierbundels en solide botten zijn enkele specifieke eigenschappen van de Franse Bulldog. Dit in combinatie met een gewicht dat tussen de 8 en de 14kg ligt en een schofthoogte van 25 tot 35cm maakt de Franse Bulldog een Mastiff op zakformaat.

Kortschedelig
De Franse Bulldog is kortschedelig: hij heeft een korte schedel die bijna even breed als lang is. Zijn bovenkaak is korter dan zijn onderkaak en hij heeft krachtige kauwspieren. Deze kenmerken zorgen ervoor dat het voor de Franse Bulldog lastig is om eten in zijn bek te nemen en te kauwen. Daarom slikt hij zijn brokjes door zonder te kauwen.

Spierontwikkeling behouden
Om zijn krachtige spieren in stand te houden, heeft de Franse Bulldog regelmatig beweging nodig. Meerdere korte dagelijkse wandelingen zijn beter dan veel rennen en springen, omdat dat zijn gewrichten kan aantasten. De Franse Bulldog is bijzonder gevoelig voor hitte. Als het warm is heeft hij een koel plekje met voldoende vers drinkwater nodig om uit te rusten. Zwemmen kan beter vermeden worden want de Franse Bulldog is geen goede zwemmer.

Aanleg voor spijsverteringsproblemen
Door de korte schedel kan de Franse Bulldog wat moeilijker ademhalen dan andere rassen, deze moeizame ademhaling heeft onder andere gevolgen voor de spijsvertering. De Franse Bulldog staat bekend om zijn terugkerende spijsverteringsproblemen. Royal Canin French Bulldog 26 Adult is een voeding die speciaal is ontwikkeld voor de volwassen Franse Bulldog.