Home     Royal Canin Dalmatian Junior Vanaf 1kg
Royal Canin Dalmatian Junior Vanaf 1kg

Royal Canin Dalmatian Junior Vanaf 1kg


Hoogwaardige voeding voor jonge dalmatiërs.

Dalmatian 25 Junior
Voor Dalmatiër pups tot 15 maanden
Rasspecifieke voeding voor Dalmatiër pups tot 15 maanden


v.a € 10,85
Gewichtskeuze*


Royal Canin Dalmatian Junior  Vanaf 1kg


  • Productinformatie

Een Dalmatiër heeft een bijzonder karakter, hij is intuïtief en is gevoelig. Deze hond heeft behoefte aan een eigenaar die dicht bij hem blijft en hem een goede training geeft. De Dalmatiër is aanhankelijk, speels en heeft een gezellig karakter.

Bescherming van zijn huid en vacht
De eerste barrière die de jonge Dalmatiër beschermt, is zijn vacht. Met de nodige zorg zal de kwaliteit van de vacht toenemen. Een gezonde vacht vormt een effectieve bescherming voor zijn gevoelige huid. De huid moet vanaf jonge leeftijd aandachtig verzorgd worden om ontstekingen te helpen voorkomen.
Nog niet volledig ontwikkeld immuunsysteem

In de eerste weken van zijn leven profiteert de pup van de afweerstoffen die hij met de moedermelk binnenkrijgt. Tussen week 4 en week 12 doorloopt het immuunsysteem van de pup een kritische periode. De immuniteit die via de moedermelk werd doorgegeven neemt geleidelijk af terwijl zijn eigen immuunsysteem nog niet volledig is ontwikkeld. Enkele weken nadat het gehele vaccinatieprogramma is doorlopen, is het immuunsysteem pas ontwikkeld. De juiste voeding kan hem helpen dit 'immuniteitsgat' veilig te overbruggen. Royal Canin Dalmation Junior 25 bevat voedingstoffen die helpen om dit gat te overbruggen.

Aandacht voor het spijsverteringssysteem
De overgang van melk naar een vaste voeding moet voorzichtig en langzaam gebeuren. De pup kan namelijk nog geen grote hoeveelheden voeding opnemen. Wanneer de pup 5 maanden is, verbetert zijn spijsvertering. De behoefte aan voedingsstoffen voor zijn groei blijft hoog en daarom heeft hij de voeding zeer verteerbare voeding nodig. Het is zeer belangrijk om zijn maag in deze periode niet te overbelasten. De juiste hoeveelheid voeding kan spijsverteringsaandoeningen zoals bijvoorbeeld een zachte ontlasting voorkomen.
Voor de jonge Dalmatiër een Dalmatian Junior 25 een ideale voeding die is afgestemd op de specifieke behoeftes van dit ras.