Home     Royal Canin Cavalier King Charles Junior Vanaf 500gr
Royal Canin Cavalier King Charles Junior Vanaf 500gr

Royal Canin Cavalier King Charles Junior Vanaf 500gr


Hoogwaardige voeding voor jonge honden.

Voor Cavalier King Charles Spaniel pups
Rasspecifieke voeding voor Cavalier King Charles Spaniels tot 10 maanden


v.a € 7,55
Gewichtskeuze*


Royal Canin Cavalier King Charles Junior  Vanaf 500gr


  • Productinformatie

Met zijn grote, donkere ogen en zijdezachte vacht trekt de Cavalier King Charles Spaniel meteen de aandacht. Hij weet iedereen te betoveren met zijn toegankelijk karakter. Hij is even sterk als andere kleine honden, maar heeft wel enkele speciale behoeften.
De ontwikkeling van het skelet
De Cavalier King Charles Spaniel groeit snel en is binnen 10 maanden volwassen. Het skelet heeft daarom de juiste hoeveelheden eiwitten en mineralen nodig voor een goede ontwikkeling.
Aandacht voor de spijsvertering
De overschakeling van melk naar vaste voeding moet voorzichtig en langzaam gebeuren. De pup kan namelijk nog geen grote hoeveelheden voeding opnemen en nog nauwelijks zetmeel verteren. Het gewicht moet op beheerste wijze blijven toenemen, zodat de pup niet te zwaar wordt.
Nog niet volledig ontwikkeld immuunsysteem
In de eerste weken van zijn leven profiteert de pup van de afweerstoffen die hij met de moedermelk binnenkrijgt. Tussen de 4e en 12e week doorloopt het immuunsysteem (afweersysteem) van de pup een kritische periode. De immuniteit die via de moedermelk werd doorgegeven neemt namelijk geleidelijk af terwijl zijn eigen immuunsysteem nog niet volledig ontwikkeld is. Dit is pas compleet enkele weken nadat het gehele vaccinatieprogramma is doorlopen. De juiste voeding kan helpen dit "immuniteitsgat" veilig te overbruggen.