Home     ProPlan Cat Junior Vanaf 400gr
ProPlan Cat Junior Vanaf 400gr

ProPlan Cat Junior Vanaf 400gr


Hoogwaardige voeding voor jonge katten tot 1 jaar.

Geschikt voor alle rassen.


Vanaf € 4,95
Gewichtskeuze*


ProPlan Cat Junior  Vanaf 400gr


  • Productinformatie

Voor de gezonde ontwikkeling van kittens van 6 weken tot 1 jaar.
PRO PLAN JUNIOR combineert alle essentiële voedingsstoffen, zoals vitamine C & D, DHA en antistoffen, in een eiwitrijke voeding voor kittens.
Geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde kittens.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (g/dag):
 
Leeftijd Kitten (weken)             Hoeveelheid
 6-12                                            20-80 g
12-26                                           50-100 g
26-52                                           100-50 g

PRO PLAN Junior kan op de leeftijd van 3 tot 4 weken worden geïntroduceerd. Het product dient gemixt te worden met water om het eten gemakkelijker te maken. Laat de hoeveelheid toenemen als de kitten meer begint te eten en verminder de hoeveelheid toegevoegde water als ze zelfstandig kunnen eten. Geef 2 tot 3 maaltijden per dag of naar behoefte.
Voed drachtige katten minimaal 90 gram per dag en zogende katten minimaal 180 gram per dag of naar behoefte. Raadpleeg uw dierenarts voor meer informatie.
Voedingshoeveelheden die nodig zijn om een ideale lichaamsconditie te behouden variëren, afhankelijk van leeftijd, inspanning en weersomstandigheden. Houd het gewicht van uw kat in de gaten en pas de hoeveelheid voeding indien nodig aan.
Schoon, vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn. Raadpleeg regelmatig uw dierenarts voor de gezondheid van uw kat.