Home     ProPlan Cat Adult Light Vanaf 1,5kg
ProPlan Cat Adult Light Vanaf 1,5kg

ProPlan Cat Adult Light Vanaf 1,5kg


Hoogwaardige voeding voor volwassen katten met overgewicht.

Geschikt voor alle rassen.


Vanaf € 16,95
Gewichtskeuze*


ProPlan Cat Adult Light  Vanaf 1,5kg


  • Productinformatie

Voor volwassen katten met een neiging tot overgewicht om gewichtsverlies te ondersteunen en om een stabiel lichaamsgewicht te behouden.
PRO PLAN® bevat specifieke combinaties van ingrediënten, wetenschappelijk ontwikkeld om verschil te maken in de levenslange gezondheid van katten.
PRO PLAN LIGHT combineert alle essentiële voedingsstoffen met extra voedingsvezels in een dieet met een verlaagd vetgehalte voor katten.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (g/dag):
 
Gewicht kat                    Gewichtsverlies                  Gewichtsbehoud
4-6 kg                              55-85 g                                 70-105 g
6-8 kg                              85-110 g                               105-140 g
8-10 kg                           110-140 g                             140-175 g

Voedingshoeveelheden die nodig zijn om een ideale lichaamsconditie te behouden variëren, afhankelijk van leeftijd, inspanning en weersomstandigheden. Houd het gewicht van uw kat in de gaten en pas de hoeveelheid voeding, indien nodig, aan.
Diëten bij katten moet in fases uitgevoerd worden. Evalueer het gewicht en de lichaamsconditie van uw kat opnieuw na enkele weken. Zwaarlijvige katten moeten worden doorverwezen naar uw dierenarts voor een gewichtsverlies programma onder begeleiding.
Schoon, vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn. Raadpleeg regelmatig uw dierenarts voor de gezondheid van uw kat.