Home     Prins Procare Puppy & Junior Vanaf 3kg
Prins Procare Puppy & Junior Vanaf 3kg

Prins Procare Puppy & Junior Vanaf 3kg


Hoogwaardige voeding voor jonge honden.

Geschikt voor alle hondenrassen.


v.a € 12,95
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 9243

Prins Procare Puppy & Junior  Vanaf 3kg


  • Productinformatie

ProCare Puppy & Junior is bijzonder geschikt voor pups en jonge honden vanaf 4 weken tot een leeftijd van ca. 12 maanden

Verkrijgbaar in verpakkingen van 3 kg en 7,5 kg.
100% natuurlijk product van Nederlandse bodem
Eiwitten en calcium voor een gezonde groei
Vitaminen & mineralen ondersteunen het immuunsysteem

ProCare Puppy & Junior is een hoogwaardige voeding speciaal voor de pup en jonge hond. De met zorg geselecteerde voedingsstoffen ondersteunen een gezonde groei.
Vitaminen en mineralen dragen bij aan een goed werkend immuunsysteem en een aangepast calcium en fosforgehalte zorgt voor een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten.
Uw pup krijgt een gelijkmatige opbouw en zal evenwichtig opgroeien tot een volwassen hond. De toevoeging van L-carnitine zorgt voor een optimale vetverbranding.
Wanneer uw pup te groot wordt en niet meer kauwt op de brok, kunt u de overstap maken naar de ProCare Super.
Deze voeding heeft een vrijwel identieke samenstelling als de ProCare Puppy & Junior, met als verschil een grotere brok waardoor de hond gestimuleerd wordt te kauwen.
Dit bevorderd de vertering en opname van voedingsstoffen. ProCare Puppy & Junior is bijzonder geschikt voor pups en jonge honden vanaf 4 weken tot een leeftijd van ca. 12 maanden.
Daarna kunt u overstappen op de ProCare Super of ProCare Standaard-Fit. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot u geheel bent overgestapt.