Home     Prins ProCare Junior Performance Vanaf 2kg
Prins ProCare Junior Performance Vanaf 2kg

Prins ProCare Junior Performance Vanaf 2kg


Hoogwaardige voeding voor jonge honden.

Geschikt voor alle hondenrassen.


v.a € 13,50
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 10358

Prins ProCare Junior  Performance  Vanaf 2kg


  • Productinformatie

ProCare croque Junior Performance is bijzonder geschikt voor pups en jonge honden vanaf 4 weken tot een leeftijd van ca. 12 maanden

Verkrijgbaar in verpakkingen van 2 kg en 10 kg.
100% natuurlijk product van Nederlandse bodem
Eiwitten en calcium voor een gezonde groei
Vitaminen & mineralen ondersteunen het immuunsysteem
ProCare croque Junior Performance is een hoogwaardige voeding speciaal voor de pup en jonge hond. De toevoeging van lecithine zorgt voor een optimale vetstofwisseling.
Vitaminen en mineralen dragen bij aan een goed werkend immuunsysteem en een aangepast calcium en fosforgehalte zorgt voor een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten.
Uw pup krijgt een gelijkmatige opbouw en zal evenwichtig opgroeien tot een volwassen hond. Soms kan het weken van de brokjes voor pups van kleine rassen noodzakelijk zijn.

Wanneer uw pup niet meer kauwt op de brok, mag u de overstap maken naar de ProCare croque Super Performance. Dit is een grotere brok en stimuleert uw pup beter te kauwen, wat de stofwisseling ten goede komt.
De samenstelling van de ProCare croque JUNIOR Performance is vrijwel identiek aan de ProCare croque Super Performance waardoor de overstap geen problemen geeft.