Home     Orijen Freeze Dried Foods per stuk
Orijen Freeze Dried Foods per stuk

Orijen Freeze Dried Foods per stuk


Biologische verantwoorde hondenvoeding.

Door de Freeze Dried bereiding wordt een sensationele smaak beleving voor uw geliefde gezinslid bereikt, u zult versteld staan van de reactie van uw hond.
Grote honden, kleine honden, Yorkshire terriers of Rottweilers ze gaan stuk voor stuk uit hun dak als ze Freeze Dried Adult Dog of een van de andere varietieten krijgen voorgeschoteld!


v.a € 15,95
Smaakkeuze*


Artikelcode: 105100

Orijen Freeze Dried Foods  per stuk


  • Productinformatie

oals de Orijen Whole Prey adult brokjes is de Freeze Dried variant rijk aan VERS scharrel kippen en kalkoen vlees en bot aangevuld met VERSE scharreleieren en wild gevangen vis van Vancouver Island.

Orijen Freeze Dried - Regional Red is net als de brokjes versie rijk aan hoogwaardige ingredienten als Angus Rundvlees, Wild Zwijnen vlees, Bizon vlees en Lamsvlees.
Ingrediënten met een ongeevenaarde nutritionele waarde en smaak.
Orijen Freeze Dried Regional Red kan net als de brokjes variant perfect worden gebruikt als eliminatie dieet.

Orijen Whole Prey - Freeze dried - Tundra is de nieuwste telg in de Whole Prey familie, onderscheidend door de opvallende ingrediënt variatie met een hoge nutritionele waarde.
Een ingrediënt variatie van VERS hertenvlees met bot, eland vlees met bot, eenden vlees met bot, forel, en orgaanvlees van de bizon, eland en hert maken de Tundra tot een nutritionele "bom".