Home     Iams Adult Zeevis Vanaf 300gr
Iams Adult Zeevis Vanaf 300gr

Iams Adult Zeevis Vanaf 300gr


Hoogwaardige voeding voor volwassen katten.

Iams Adult kattenvoer met zeevis voor volwassen katten vanaf 1 jaar, verzekert ook de kleine zeerovers onder de viervoeters van een complete en uitgebalanceerde voeding, voor een goede gezondheid


Vanaf € 3,95
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 2.040.006

Iams Adult Zeevis  Vanaf 300gr


  • Productinformatie

Iams Premium kattenvoer met zeevis is een hoogwaardig kattenvoer voor een goede gezonheid van uw kat. Dit hoogwaardig droogvoer is uitgeproken voedzaam met een hoog gehalte aan zeevisproteinen en bevat enkel kwalitatief hoogwaardige ingredienten. Een optimaal gehalte aan vitaminen en mineralen verzekert de rondom verzorging van uw kat.

Vacht: verijkt met omega-6- en omega-3-vetzuren voor een zijdezachte vacht
Urinewegen: ondersteunt de gezondheid van de urinewegen
Tanden: vermindert tandsteen en reinigt tanden en tandvlees - elke dag
Hart: bevat belangrijke voedingsstoffen voor de gezondheid van hart en lichaam
Kwaliteit is de belangrijkste pijler in de filosofie van Iams. Iams gebruikt uitsluitend grondstoffen van de beste kwaliteit. De dierlijke proteïnen komen bijvoorbeeld uitsluitend van dieren die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. Iams voert bij iedere stap in de productie strenge tests uit. Wanneer u een verpakking Iams kattenvoer opent, is de inhoud aan al meer dan 150 kwaliteitstests onderworpen. Iams kattenvoer wordt geproduceerd zonder kleur- en conserveermiddelen.