Home     Iams Adult Hairball Control System Vanaf 300gr
Iams Adult Hairball Control System Vanaf 300gr

Iams Adult Hairball Control System Vanaf 300gr


Hoogwaardige voeding voor volwassen katten.

Iams Hairball Control System kattenvoer met kip werkt op natuurlijke manier het ontstaan van haarballen tegen, voor katten vanaf 1 jaar, DentalCare Formel voor een zuiver gebit en gezond tandvlees.


Vanaf € 4,25
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 2.040.004

Iams Adult Hairball Control System  Vanaf 300gr


  • Productinformatie

Katten slikken bij de vachtverzorging haren in. Dit kan resulteren in de vorming van haarballen in de maag. Iams Hairball Control System is een volwaardig voer, dat lekker is en de vorming van haarballen op een natuurlijke manier voorkomt.De natuurlijke plantenvezels voorkomen de vorming van haarballen doordat ze de haren door het spijsverteringssysteem transporteren.Deze worden dan samen met de poep uitgescheiden.
Haarballen: ter herstel van het door haarballen verstoord welbevinden, Iams Hairball Control System kattenvoer helpt bij het verminderen van de vorming van haarballen.

Vacht: verrijkt met omega-3 en omega-6 vetzuren voor een zijdezachte vacht
Urinewegen: ondersteunt de gezondheid van de urinewegen
Tanden: vermindert tandsteen en reinigt tanden en tandvlees - elke dag
Hart: bevat belangrijke voedingsstoffen voor de gezondheid van hart en lichaam
Kwaliteit is de belangrijkste pijler in de filosofie van Iams. Iams gebruikt uitsluitend grondstoffen van de beste kwaliteit. De dierlijke proteïnen komen bijvoorbeeld uitsluitend van dieren die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. Iams voert bij iedere stap in de productie strenge tests uit. Wanneer u een verpakking Iams kattenvoer opent, is de inhoud aan al meer dan 150 kwaliteitstests onderworpen. Iams kattenvoer wordt geproduceerd zonder kleur- en conserveermiddelen.