Home     Fokker Senior Vanaf 3kg
Fokker Senior Vanaf 3kg

Fokker Senior Vanaf 3kg


Volwaardige voeding voor oudere honden.

Fokker Senior is een volledig diervoeder, speciaal samengesteld voor de oudere hond. De aan deze levensfase aangepaste hoogwaardige ingrediënten, zorgen ervoor dat uw hond langer fit en gezond blijft.
Fokker Senior ondersteunt een glanzende vacht en draagt bij aan het voorkomen van overgewicht. Tevens is het eiwit- en fosforgehalte in Fokker Senior beperkt, om de nierfunctie te ontlasten.
De toevoeging van chondroïtine en glucosamine kan de bescherming van kraakbeen en gewrichten ondersteunen. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Senior met plezier.


v.a € 14,40
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 1.022.021

Fokker Senior  Vanaf 3kg


  • Productinformatie

Fokker Senior is verkrijgbaar in 3 kg. en 15 kg.

Samenstelling
mais, gevogeltemeel (min 14% kip), vetkanenmeel, dierlijk vet, gerst, rijst (min 14%), vismeel, bietenpulp, cellulose, johannesbrood, gevogeltelever hydrolysaat, lijnzaad, gist, fructo oligo sacchariden, mineralen & vitaminen, lecithine, krijt, gevogeltehydrolysaat, choline chloride, taurine, vitamine e, vitamine c, l-carnitine, gehydrolyseerd kraakbeen (bron van chondroïtine), gehydrolyseerde schaaldieren (bron van glucosamine).

Vanaf welke leeftijd is Fokker Senior voor uw hond de meest geschikte voeding?
Kleine rassen (S) 2-10 kg 9-11 jaar
Middelgrote rassen (M) 10-30 kg 7-9 jaar
Grote rassen (L) 30-80 kg 5-7 jaar

Gebruiksaanwijzing:
Geef het voer droog. Het product is klaar om geserveerd te worden. Zorg dat er altijd vers en schoon drinkwater beschikbaar is. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen en mede afhankelijk van inspanning en omgeving. Verdeel de te geven hoeveelheid over 2 maaltijden per dag. Bij verandering van voeding, geleidelijk overschakelen.