Home     Fokker Light Vanaf 3kg
Fokker Light Vanaf 3kg

Fokker Light Vanaf 3kg


Complete droogvoeding voor te zware honden

Fokker Light is een volledig diervoeder voor volwassen honden met een verlaagde energiebehoefte óf met de neiging tot overgewicht.
Een gezond gewicht is erg belangrijk voor de algemene conditie en daarmee ook voor de levensverwachting van de hond.


v.a € 14,40
Gewichtskeuze*


Fokker Light  Vanaf 3kg


  • Productinformatie

Fokker Light heeft een verhoogd vezelgehalte. Dit neemt het hongergevoel weg, wat voorkomt dat de hond teveel eet. Hierdoor blijft de hond op gewicht. De toevoeging van chondroïtine en glucosamine kan de bescherming van kraakbeen en gewrichten ondersteunen. Daarnaast bevordert l-carnitine de omzetting van vet in energie en het behoud van een compacte spiermassa.

Door de complete samenstelling kunt u alle honden met de aanleg tot overgewicht gedurende lange tijd Fokker Light voeren. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Light met plezier.

Fokker Light is verkrijgbaar in 3 kg. en 15 kg.

Samenstelling
mais, gevogeltemeel (min 14% kip), rijst (min 14%), gerst, cellulose, maisglutenmeel, bietenpulp, johannesbrood, dierlijk vet, gevogeltelever hydrolysaat, lijnzaad, eipoeder, gist, visolie, zonnebloemolie, mineralen & vitaminen, lecithine, fructo oligo sacchariden, gevogelte hydrolysaat,
choline chloride, taurine, natriumchloride, vitamine E, vitamine C, l-carnitine gehydrolyseerd kraakbeen (bron van chondroitine), gehydrolyseerde schaaldieren (bron van glucosamine).

Gebruiksaanwijzing:
Geef het voer droog. Het product is klaar om geserveerd te worden. Zorg dat er altijd vers en schoon drinkwater beschikbaar is. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen en mede afhankelijk van inspanning en omgeving. Verdeel de te geven hoeveelheid over 2 maaltijden per dag.
Bij verandering van voeding, geleidelijk overschakelen.