Home     Fokker Cat Sensible Vanaf 750gr
Fokker Cat Sensible Vanaf 750gr

Fokker Cat Sensible Vanaf 750gr


Complete droogvoeding voor de kat

Fokker Sensible is een volledig premium diervoeder voor volwassen katten, speciaal ontwikkeld voor katten met een overgevoeligheid voor voeding.
Voedingsallergie en overgevoeligheid uiten zich in de vorm van huidaandoeningen (o.a. jeuk en krabwonden) en/of maag- en darmproblemen, zoals diarree en braken.
Fokker Sensible onderscheidt zich door een hoge acceptatie en een goede verteerbaarheid. Dit zorgt voor een gereduceerde voedingsbehoefte, waardoor de kat met minder voedsel kan volstaan.
Fokker Sensible ondersteunt een stabiele darmwerking. Fokker Sensible is erg smakelijk en wordt daarom door alle katten graag gegeten.


Vanaf € 7,29
Gewichtskeuze*


Fokker Cat Sensible  Vanaf 750gr


  • Productinformatie

Fokker Sensible is verkrijgbaar in 750 gr, 3 kg. en 10 kg.

Ingrediënten
Maïs, rijst (min14%), lamsmeel (min. 14% lam), gevogeltevet, gevogeltemeel, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, zalmmeel, cellulose, vetkanen, bietenpulp, eipoeder, gist, vitaminen/mineralen, lecithine. Bevat Omega 6 en Omega 3 vetzuren in een optimale verhouding.

Gebruiksaanwijzing:
Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Sensible: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheid is een richtlijn en mede afhankelijk van leeftijd, omgeving en inspanning van uw kat. Zorg steeds voor voldoende vers drinkwater.