Home     Fokker Cat Light Vanaf 750gr
Fokker Cat Light Vanaf 750gr

Fokker Cat Light Vanaf 750gr


Complete droogvoeding voor de kat

Fokker Light is een volledig premium diervoeder voor volwassen katten met een verlaagde energiebehoefte óf met de neiging tot overgewicht.
Het verhoogde gehalte aan ruwvezel kan zorgen voor een snelle verzadiging en daarmee bijdragen aan een gewichtsreductie.
Hierdoor worden spieren, botten en gewrichten ontlast, hetgeen kan leiden tot een hogere levensverwachting en soepelere beweging.
Fokker Light ondersteunt het goed functioneren van de urinewegen (PH6-PH6,5) en is daarom zeer geschikt voor gecastreerde/gesteriliseerde katten.
Fokker Light is erg smakelijk en wordt daarom door alle katten graag gegeten.


Vanaf € 6,99
Gewichtskeuze*


Fokker Cat Light  Vanaf 750gr


  • Productinformatie

Fokker Light is verkrijgbaar in 750 gr, 3 kg. en 10 kg.

Ingrediënten
Rijst (min. 14%), gevogeltemeel (min. 14% kip), maïs, vismeel, gerst, gevogeltevet, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, cellulose, bietenpulp, eipoeder, gist, vitaminen/mineralen, lecithine, inuline. Bevat Omega 6 en Omega 3 vetzuren in een optimale verhouding.

Gebruiksaanwijzing:
Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Light: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheid is een richtlijn en mede afhankelijk van leeftijd, omgeving en inspanning van uw kat. Zorg steeds voor voldoende vers drinkwater.