Home     Fokker Cat Indoor Vanaf 750gr
Fokker Cat Indoor Vanaf 750gr

Fokker Cat Indoor Vanaf 750gr


Complete droogvoeding voor de kat

Fokker Indoor is een volledig premium diervoeder voor volwassen katten die binnenshuis leven. Meervoudig onverzadigde vetzuren in de voeding ondersteunen een optimale conditie voor huid en vacht.
Binnenshuis levende katten verzorgen zich intensiever en hebben - door de constante temperatuur in huis - meer haarverlies. Fokker Indoor reguleert de haarbalvorming die door deze vachtverzorging kan ontstaan.
Specifieke ingrediënten (yucca) in de voeding reduceren de geur van de kattenbak. Een mengsel van mineralen helpt de vorming van tandsteen bij uw kat te verminderen.
Fokker Indoor ondersteunt het goed functioneren van de urinewegen van de kat. (PH 6 - PH 6,5). Door het lage vetgehalte kan uw kat zich fitter voelen.
Fokker Indoor is erg smakelijk en wordt daarom door alle katten graag gegeten.


Vanaf € 6,99
Gewichtskeuze*


Fokker Cat Indoor  Vanaf 750gr


  • Productinformatie

Fokker Indoor is verkrijgbaar in 750 gr, 3 kg. en 10 kg.

Ingrediënten
Gevogeltemeel (min. 14% kip), maïs, rijst (min. 14%), vismeel, gevogeltevet, gerst, cellulose, dierlijk eiwit hydrolysaat, chicoreipulp (bron van inuline), gist, eipoeder, vitaminen/mineralen, lecithine, lijnzaad, yucca.

Gebruiksaanwijzing:
Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Indoor: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheid is een richtlijn en mede afhankelijk van leeftijd, omgeving en inspanning van uw kat. Zorg steeds voor voldoende vers drinkwater.