Home     Fokker Cat Adult Vanaf 750gr
Fokker Cat Adult Vanaf 750gr

Fokker Cat Adult Vanaf 750gr


Complete droogvoeding voor de kat

Fokker Adult is een volledig premium diervoeder voor volwassen katten in de kracht van hun leven. Fokker Adult is een hoogwaardige en evenwichtige maaltijd, rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren.
Deze ondersteunen een optimale conditie van huid en vacht. Het uitgebalanceerde gehalte aan mineralen, sporenelementen en vitaminen dragen bij aan een fitte kat.
Fokker Adult ondersteunt het goed functioneren van de urinewegen van de kat (PH6-PH6,5). Fokker Adult is erg smakelijk en wordt daarom door alle katten graag gegeten.


Vanaf € 6,79
Gewichtskeuze*


Fokker Cat Adult  Vanaf 750gr


  • Productinformatie

Fokker Adult is verkrijgbaar in 750 gr, 3 kg. en 10 kg.

Ingrediënten
Maïs, gevogeltemeel (min 14%), rijst (min. 14%), gevogeltevet, vismeel, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, gerst, vetkanen, bietenpulp, eipoeder, gist, vitaminen/mineralen, lecithine, inuline. Bevat Omega 6 en Omega 3 vetzuren in een optimale verhouding.

Gebruiksaanwijzing:
Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Adult: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheid is een richtlijn en mede afhankelijk van leeftijd, omgeving en inspanning van uw kat. Zorg steeds voor voldoende vers drinkwater.