Home     Fokker Adult Small 2-10kg Vanaf 3kg
Fokker Adult Small 2-10kg Vanaf 3kg

Fokker Adult Small 2-10kg Vanaf 3kg


Hoogwaardige voeding voor volwassen honden.

Fokker Adult S is een volledig diervoeder voor volwassen honden tot 10 kg. Vorm en samenstelling van de brokjes zijn precies afgestemd op de behoeften van kleine rassen.
De dikwijls zeer beweeglijke kleine honden hebben een goed verteerbare en energierijke voeding nodig om in goede conditie te blijven.
Fokker Adult S is daarom een hoogwaardige maaltijd, die tevens zorgt voor een glanzende vacht en een gezonde huid. Door de hoge smakelijkheid eten kleine honden Fokker Adult S met plezier.


v.a € 14,95
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 1.022.001

Fokker Adult Small 2-10kg  Vanaf 3kg


  • Productinformatie

Fokker Adult S is verkrijgbaar in 3 kg. en 7,5 kg.

Samenstelling
mais, gevogeltemeel (min 14% kip), rijst (min 14%), dierlijk vet, vismeel, vetkanenmeel, bietenpulp, johannesbrood, gevogeltelever hydrolysaat, gist, fructo oligo sacchariden, lijnzaad, visolie, mineralen & vitaminen, lecithine, natriumchloride, eipoeder, krijt, gevogeltehydrolysaat, choline chloride, taurine, vitamine E, vitamine C.

Gebruiksaanwijzing:
Geef het voer droog. Het product is klaar om geserveerd te worden. Zorg dat er altijd vers en schoon drinkwater beschikbaar is. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen en mede afhankelijk van inspanning en omgeving. Verdeel de te geven hoeveelheid over 2 maaltijden per dag.
Bij verandering van voeding, geleidelijk overschakelen.