Home     Fokker Adult Large 30-80kg Vanaf 4,5kg
Fokker Adult Large 30-80kg Vanaf 4,5kg

Fokker Adult Large 30-80kg Vanaf 4,5kg


Hoogwaardige voeding voor volwassen honden.

Fokker Adult L is een volledig diervoeder voor volwassen honden van vanaf 30 kg. Fokker Adult L is een hoogwaardige maaltijd die zorgt voor een glanzende vacht en een perfecte conditie.
Door de hoge verteerbaarheid is het niet nodig grote hoeveelheden te voeren. Dit zorgt voor een compacte ontlasting en helpt het gevreesde maagkantelen bij de hond te voorkomen.
Gewrichten en botten krijgen het bij grote rassen zwaar te verduren en vereisen een specifieke ondersteuning. Fokker Adult L draagt hiertoe bij, doordat het een optimale verhouding aan calcium en fosfor bevat.
De toevoeging van chondroïtine en glucosamine ondersteunt tevens de bescherming van het kraakbeen. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Adult L met plezier.


v.a € 19,95
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 1.022.003

Fokker Adult Large 30-80kg  Vanaf 4,5kg


  • Productinformatie

Fokker Adult L is verkrijgbaar in 3 kg en 15 kg.

Samenstelling
gevogeltemeel (min 14% kip), mais, rijst (min. 14%), dierlijk vet, gerst, bietenpulp, maisglutenmeel, vismeel, gist, johannesbrood, gevogeltelever hydrolysaat, lijnzaad, vetkanenmeel, fructo oligo sacchariden, mineralen & vitaminen, lecithine, choline chloride, eipoeder, gevogelte hydrolysaat, taurine, vitamine C, vitamine E, l-carnitine, gehydrolyseerd kraakbeen (bron van chondroïtine), gehydrolyseerde schaaldieren (bron van glucosamine).

Gebruiksaanwijzing:
Geef het voer droog. Het product is klaar om geserveerd te worden. Zorg dat er altijd vers en schoon drinkwater beschikbaar is. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen en mede afhankelijk van inspanning en omgeving. Verdeel de te geven hoeveelheid over 2 maaltijden per dag. Bij verandering van voeding, geleidelijk overschakelen.