Home     Fokker Active 15kg
Fokker Active 15kg

Fokker Active 15kg


Complete droogvoeding voor actieve honden

Fokker Active is een hoogwaardig en volledig diervoeder voor volwassen honden met een verhoogd energieverbruik. Fokker Active is geschikt voor beweeglijke honden in en om het huis, zowel bij sport als bij spel.
Fokker Active is tevens het ideale product voor honden die tijdens of na de dracht- en zoogperiode of na ziekte in conditie moeten komen.


Euro 56.63

Fokker Active  15kg


  • Productinformatie

De hoge verteerbaarheid van vetten en eiwitten, garandeert een optimale conditie en een snel herstel na langdurige inspanning en sportieve prestaties. De gebruikte vetten gelden tevens als smaakmaker. Hierdoor vindt uw hond Fokker Active erg lekker en weten zelfs kieskeurige honden dit product te waarderen. Door de duidelijke voedingstabel op basis van activiteit, kunt u Fokker Active op de juiste wijze doseren. In een periode van verminderde activiteit (de rustperiode) adviseren wij u over te schakelen naar Fokker Adult.

Fokker Active is verkrijgbaar in en 15 kg.

Samenstelling
gevogeltemeel (min. 14%), mais, rijst (min. 14%), dierlijk vet, bietenpulp, vismeel, gist, johannesbrood, lijnzaad, gevogeltelever hydrolysaat, fructo oligo sacchariden, mineralen & vitaminen, monocalciumfosfaat, lecithine, eipoeder, krijt, gevogelte hydrolysaat, choline chloride, natriumchloride, vitamine c, vitamine e, taurine, l-carnitine, gehydrolyseerd kraakbeen (bron van chondroïtine), gehydrolyseerde schaaldieren (bron van glucosamine).

Gebruiksaanwijzing:
Geef het voer droog. Het product is klaar om geserveerd te worden. Zorg dat er altijd vers en schoon drinkwater beschikbaar is. afhankelijk van inspannning en omgeving. Verdeel de te geven hoeveelheid over 2 maaltijden per dag. Bij verandering van voeding, geleidelijk overschakelen.