Home     Eukanuba Mature/Senior Small 3kg
Eukanuba Mature/Senior Small 3kg

Eukanuba Mature/Senior Small 3kg


Hoogwaardige voeding voor oudere honden.

Geschikt voor kleine hondenrassen.


Euro 25.02

Artikelcode: 1.021.041

Eukanuba Mature/Senior Small  3kg


  • Productinformatie

Eukanuba's beste hondenvoer voor Senior & Mature kleine rassen, aanbevolen voor kleine honden zoals Yorkshireterriërs, mopshonden, buldogs en Maltezers.
Eukanuba Mature & Senior droge hondenvoeding voor kleine rassen is samengesteld met optimale hoeveelheden vitamine E en bètacaroteen en helpt daarmee de natuurlijke weerstand te ondersteunen van honden die al wat ouder worden.
Bovendien is dit dieet, met 8% meer eiwitten* en 20% meer vet* ideaal voor de snellere stofwisseling en de kleinere maag van kleine rassen.
Dit hondenvoer bevat antioxidanten waarvan klinisch bewezen is dat ze een sterke natuurlijke weerstand van uw hond bevorderen, en omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht.
Hoogwaardige dierlijke eiwitten (kip is het belangrijkste ingrediënt) helpen de spieren sterk en soepel te houden (klinisch bewezen) en calcium is goed voor sterke botten.
Deze hondenvoeding bevat prebiotica en bietenpulp, waarvan klinisch is bewezen dat ze de spijsvertering en een optimale opname van voedingsstoffen bevorderen.
De voeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers om uw hond een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet te geven.
Ieder dieet van Eukanuba Mature & Senior droge hondenvoeding bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap, vermindert de opbouw van tandsteen tot wel 80%** en helpt uw hond een gezond gebit te houden.