Home     Eukanuba Mature/Senior Medium Vanaf 3kg
Eukanuba Mature/Senior Medium Vanaf 3kg

Eukanuba Mature/Senior Medium Vanaf 3kg


Hoogwaardige voeding voor oudere honden.

Geschikt voor middelgrote hondenrassen.


v.a € 22,95
Gewichtskeuze*


Eukanuba Mature/Senior Medium  Vanaf 3kg


  • Productinformatie

Eukanuba's beste hondenvoer voor Senior & Mature grote rassen, aanbevolen voor grote hondenrassen zoals Duitse herders, labradors, rottweilers en golden retrievers.
Door de toegevoegde L-carnitine helpt Eukanuba Mature & Senior droge hondenvoeding voor grote rassen uw hond bij de vetverbranding en het behoud van een gezond gewicht.
Dankzij de natuurlijke bronnen van glucosamine en chondroïtinesulfaat voor gezonde gewrichten is het ideaal voor honden van grote rassen.
Dit hondenvoer bevat antioxidanten waarvan klinisch bewezen is dat ze een sterke natuurlijke weerstand van uw hond bevorderen, en omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht.
Hoogwaardige dierlijke eiwitten (kip is het belangrijkste ingrediënt) helpen de spieren sterk en soepel te houden (klinisch bewezen) en calcium is goed voor sterke botten.
Deze hondenvoeding bevat prebiotica en bietenpulp, waarvan klinisch is bewezen dat ze de spijsvertering en de optimale opname van voedingsstoffen bevorderen.
De voeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers om uw hond een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet te geven.
Ieder dieet van Eukanuba Mature & Senior droge hondenvoeding bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap, vermindert de opbouw van tandsteen tot wel 80%* en helpt uw hond een gezond gebit te houden.