Home     Eukanuba Adult Weight Control Large Vanaf 3kg
Eukanuba Adult Weight Control Large Vanaf 3kg

Eukanuba Adult Weight Control Large Vanaf 3kg


Hoogwaardige voeding voor volwassen honden.

Geschikt voor grote hondenrassen.


v.a € 22,29
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 1.021.023

Eukanuba Adult Weight Control Large  Vanaf 3kg


  • Productinformatie

Eukanuba's beste hondenvoer voor volwassen grote rassen met overgewicht, aanbevolen voor grote honden zoals Duitse herders, labradors, rottweilers en golden retrievers met een neiging tot overgewicht.
Met 30% minder vet* is Eukanuba Adult droge hondenvoeding voor grote rassen gewichtsbeheersing ideaal om uw grote hond te helpen op een gezond gewicht te blijven.
Dit hondenvoer bevat antioxidanten waarvan klinisch bewezen is dat ze een sterke natuurlijke weerstand van uw hond bevorderen, en een optimaal gehalte aan omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht.
Hoogwaardige dierlijke eiwitten (kip is het belangrijkste ingrediënt) helpen de spieren sterk en soepel te houden (klinisch bewezen) en calcium is goed voor sterke botten.
Deze hondenvoeding bevat prebiotica en bietenpulp, waarvan klinisch is bewezen dat ze de spijsvertering en een optimale opname van voedingsstoffen bevorderen.
De voeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers om uw hond een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet te geven.
Ieder dieet van Eukanuba Adult droge hondenvoeding bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap, vermindert de opbouw van tandsteen tot wel 80%** en helpt uw hond een gezond gebit te houden.