Home     Eukanuba Adult Small Vanaf 1kg
Eukanuba Adult Small Vanaf 1kg

Eukanuba Adult Small Vanaf 1kg


Hoogwaardige voeding voor volwassen honden.

Geschikt voor kleine hondenrassen.


v.a € 8,99
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 1.021.001

Eukanuba Adult Small  Vanaf 1kg


  • Productinformatie

Eukanuba's beste hondenvoer voor volwassen kleine rassen, aanbevolen voor kleine honden zoals Yorkshireterriërs, mopshonden, buldogs en Maltezers.
Eukanuba Adult droge hondenvoeding voor kleine rassen is ideaal voor de hogere verbranding en kleinere maag van honden van kleine rassen, dankzij de aanwezigheid van 8% meer eiwitten en 20% meer vet*.
Van de aanwezige antioxidanten is klinisch bewezen dat ze een sterke natuurlijke weerstand van uw hond bevorderen en de omega-6- en omega-3-vetzuren zijn goed voor een gezonde huid en een glanzende vacht.
Hoogwaardige dierlijke eiwitten (kip is het belangrijkste ingrediënt) helpen de spieren sterk en soepel te houden (klinisch bewezen) en calcium is goed voor sterke botten.
Deze hondenvoeding bevat prebiotica en bietenpulp, waarvan klinisch is bewezen dat ze de spijsvertering en een optimale opname van voedingsstoffen bevorderen.
De voeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers om uw hond een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet te geven.
Ieder dieet van Eukanuba Adult droge hondenvoeding bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap, vermindert de opbouw van tandsteen tot wel 80%** en helpt uw hond een gezond gebit te houden.