Home     Eukanuba Adult Large Lam & Rijst Vanaf 2,5kg
Eukanuba Adult Large Lam & Rijst Vanaf 2,5kg

Eukanuba Adult Large Lam & Rijst Vanaf 2,5kg


Hoogwaardige voeding voor volwassen honden.

Geschikt voor grote hondenrassen.


v.a € 20,49
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 1.021.012

Eukanuba Adult Large Lam & Rijst  Vanaf 2,5kg


  • Productinformatie

Eukanuba's beste hondenvoer voor volwassen grote rassen met een gevoelige huid en maag, aanbevolen voor grote honden zoals Duitse herders, labradors, rottweilers en golden retrievers.
Eukanuba Adult droog hondenvoer voor grote rassen rijk aan lamsvlees en rijst bevat prebiotica en bietenpulp om de spijsvertering te bevorderen en gezonde gewrichten te ondersteunen.
Bovendien is klinisch bewezen dat de aanwezige antioxidanten een sterke natuurlijke weerstand van uw hond bevorderen, en zijn de omega-6- en omega-3-vetzuren goed voor een gezonde huid en een glanzende vacht.
Dierlijke eiwitten helpen de spieren sterk en soepel te houden (klinisch bewezen) en calcium is goed voor sterke botten.
Het voer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers om uw hond een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet te geven.
Ieder dieet van Eukanuba Adult droge hondenvoeding bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap, vermindert de opbouw van tandsteen tot wel 80%* en helpt uw hond een gezond gebit te houden.