Home     Darf Hond per doosje
Darf Hond per doosje

Darf Hond per doosje


Complete vleesvoeding voor honden.

Complete vlees voeding voor de hond met:
Rund, Kip, Lam, Nier, Lever, Hart, Pens en Gemalenbot .


Vanaf € 19,50
Smaakkeuze*


Darf Hond  per doosje


  • Productinformatie

Wat is DARF, horen wij u vragen. Is dit weer het zoveelste merk vers vlees?
Het antwoord op deze vragen is voor ons heel eenvoudig. DARF is in eerste instantie gemaakt voor onze eigen honden, en het was nooit de insteek om dit voor zoveel mensen te maken als we momenteel doen. DARF is opgebouwd uit eerlijke grondstoffen, afkomstig uit biologische landbouw. Deze ingrdienten zijn (al doet geen mens dat meer) voor menselijke consumptie geschikt.
De samenstelling van DARF is ook geen geheim, en is elders op de website terug te vinden.
Voordat wij DARF aan onze eigen honden voerden gaven wij onze honden brokken van R* en P*, waar de honden het goed op deden. Een van onze honden was volgens ons aan de schrale kant, en wij besloten hem op high energy voer te zetten, dit pakte averechts uit, de hond kreeg plekken aan zijn bek, die jeukte. Naar de dierenarts, antibiotica, en de plekken kwamen na een maand weer terug. Daarop zei de dierenarts, dat we de hond op hypo allergeen voer moesten gaan zetten. Dit ging ons echter te ver, omdat voor de omschakeling naar het HE voer, de hond geen last had.
Ondertussen waren wij met de honden op cursus in Almere, en de instructeurs daar vertelden ons over vers vlees aan honden voeren, en de voordelen hiervan.
In ogenschouw nemend dat Ton inmiddels ook in het bestuur van de Belgische Herdershonden vereniging zat, en daar veel geluiden hoorden over een "nieuwe opekomende ziekte"bij de Belg, maagkanker,  hebben wij toen besloten om daadwerkelijk over te gaan naar vers vlees voor onze eigen honden. Wij vonden de de prijs voor het biologische voer van de partijen die dat toen in de markt zetten veel te hoog, en zijn ons toen gaan inlezen in de materie van vers vlees voeren.