Home     Casa Fera Kitten Vanaf 1,5kg
Casa Fera Kitten Vanaf 1,5kg

Casa Fera Kitten Vanaf 1,5kg


Hoogwaardige voeding voor kittens.

CASA-FERA Kitten
Kittens zijn in de eerste maanden van hun leven zeer actief en groeien hard. Ze slapen weinig, ontdekken veel en lijken nooit moe. Mag uw kitten naar buiten? Doe dit dan pas nadat uw kitten zo’n zes weken in huis is geweest, zodat hij goed weet wat zijn thuis is. Laat uw kitten eerst wennen in uw tuin voordat hij de grote wereld in mag. CASA-FERA Kitten stimuleert de bouw van een sterk lichaam voor een ideale start van een optimaal kattenleven.


Producteigenschappen
  • Stimuleert de ontwikkeling van goede spier- en skeletopbouw
  • Optimale calcium- en fosforverhouding voor een optimale groei
  • Rijk aan gevogelte (29%) en daardoor licht verteerbaar
Verkrijgbaar in 1,5 kg en 4,5 kg

Samenstelling
gevogelte (29%), dierlijk eiwitextract, rijst, dierlijk vet (gevogelte, rund), vis (6%), maïsgluten, maïs, gerst, gehydrolyseerde kippenlever, heeleipoeder, bietenpulp, visolie (zalm), hemoglobine, lijnzaadolie, gist, mineralen, cellulose
Analyse
ruw eiwit 31%, ruw vet 20%, ruwe celstof 2,0%, ruwe as 5,7%, vocht 10%, calcium 0,85%, fosfor 0,8%, eicosapentaeenzuur 0,15%, docosahexaeenzuur 0,15%


Vanaf € 12,95
Gewichtskeuze*


Casa Fera Kitten  Vanaf 1,5kg


  • Productinformatie

Casa Fera kattenvoer Kitten

Casa Fera Kitten is afgestemd op de hoge behoeften aan voedingstoffen van kittens van alle rassen tot een leeftijd van ongeveer één jaar.

In deze leeftijdsfase zijn de groei en aanmaak van nieuwe weefsels het grootst.
De bronnen van eiwitten, vetten en koolhydraten zijn van hoge kwaliteit waardoor de vertering verbetert en daarmee ook de ontlasting.
Casa Fera Kitten is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren van de omega-3 familie hetgeen de conditie van huid en vacht bevordert en ook de weerstand verhoogt.
Casa Fera Kitten heeft aangepaste gehalten aan calcium, fosfor en vitamine D voor een gezonde skeletopbouw. De verhouding van calcium en fosfor is geoptimaliseerd.