Home     Casa Fera Cat Senior Vanaf 1,5kg
Casa Fera Cat Senior Vanaf 1,5kg

Casa Fera Cat Senior Vanaf 1,5kg


Hoogwaardige voeding voor oudere katten.

CASA-FERA Senior
Als uw kat ouder wordt, verandert ook de levenswijze. Uw kat slaapt meer en hoog springen zal niet meer zo makkelijk gaan. Toch is het belangrijk dat uw kat voldoende beweging krijgt om te blijven genieten van het leven. Om in goede gezondheid te blijven, is de juiste voeding van groot belang. CASA-FERA Senior is afgestemd op ouder wordende katten, ondersteunt vitale organen en draagt bij aan het tegengaan van oxalaatvorming.


Producteigenschappen
  • Optimale samenstelling voor oudere katten ondersteunt vitale organen
  • Draagt bij aan het tegengaan van oxalaatvorming
  • Met gevogelte (11%) en daardoor licht verteerbaar
Verkrijgbaar in 1,5 kg en 4,5 kg

Samenstelling
dierlijk eiwitextract, rijst, gerst, gevogelte (11%), maïs, maïsgluten, dierlijk vet (gevogelte, rund), vis (1%), gehydrolyseerde kippenlever, heeleipoeder, bietenpulp, mineralen, visolie (zalm), gist, cellulose, lijnzaadolie
Analyse
ruw eiwit 23%, ruw vet 14%, ruwe celstof 2,9%, ruwe as 5,2%, vocht 10%, calcium 0,53%, fosfor 0,46%, magnesium 0,07%, eicosapentaeenzuur 0,15%, docosahexaeenzuur 0,15%


Vanaf € 12,95
Gewichtskeuze*


Casa Fera Cat Senior  Vanaf 1,5kg


  • Productinformatie

Casa Fera kattenvoer Senior

Casa Fera Senior is afgestemd op de behoeften aan voedingstoffen van oudere katten van alle rassen vanaf een leeftijd van ongeveer 8 jaar.

In deze leeftijdsfase is er geen groei en dient de lichaamsconditie extra gecontroleerd te worden.
De bronnen van eiwitten, vetten en koolhydraten zijn van hoge kwaliteit wat de vertering verbetert en daarmee ook de ontlasting.
Casa Fera Senior is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren van de omega-3 familie (EPA en DHA) wat de conditie van huid en vacht bevordert en ook de weerstand verhoogt.
Casa Fera Senior is aangepast aan het verlies van functies bij de ouderwordende kat. De verteerbaarheid van het voeder is verhoogd door aanpassing van de grondstoffen.
De afname van de hoeveelheid vitamine E in het lichaam wordt tegengegaan door een verhoogd aanbod van dit vitamine.
Het hogere gehalte aan ruwe celstof stimuleert de minder wordende darmmotiliteit en bevordert het afdrijven van de ontlasting.
De belangrijkste oorzaken van natuur lijke dood of euthanasie bij de kat zijn urinewegaandoeningen, nierfalen, hartfalen, diabetes mellitus (suikerziekte) en kanker.
Casa Fera Senior is samengesteld ter bevordering van een lang en gezond leven van de kat.