Home     Casa Fera Cat Light Vanaf 1,5kg
Casa Fera Cat Light Vanaf 1,5kg

Casa Fera Cat Light Vanaf 1,5kg


Hoogwaardige voeding voor katten met overgewicht.

CASA-FERA Light
Is uw kat snel tevreden als hij lekker in het zonnetje ligt of in de winter bij de open haard zit? Of kruipt uw kat lekker bij u om elkaar warm te houden? Soms is er niets gezelliger en leuker dan dat. Maar om te zorgen dat uw kat kan blijven genieten, is het verstandig om een aangepaste voeding te geven die goed aansluit bij de activiteit van uw kat. CASA-FERA Light biedt onder meer een optimaal energiegehalte voor katten met weinig beweging.

Producteigenschappen
  • Optimaal energiegehalte voor katten met weinig beweging of neiging tot overgewicht
  • Draagt bij aan het tegengaan van struvietvorming
  • Rijk aan gevogelte (23%) en daardoor licht verteerbaar
Verkrijgbaar in 1,5 kg en 4,5 kg

Samenstelling
gevogelte (23%), rijst, dierlijk eiwitextract, gerst, maïs, vis (6%), maïsgluten, gehydrolyseerde kippenlever, bietenpulp, heeleipoeder, cellulose, dierlijk vet (gevogelte), visolie (zalm), gist, hemoglobine, aardappeleiwit, mineralen, lijnzaadolie
Analyse
ruw eiwit 26%, ruw vet 10%, ruwe celstof 5%, ruwe as 5,6%, vocht 10%, calcium 0,65%, fosfor 0,6%, eicosapentaeenzuur 0,15%, docosahexaeenzuur 0,15%


Vanaf € 12,95
Gewichtskeuze*


Casa Fera Cat Light  Vanaf 1,5kg


  • Productinformatie

Casa Fera kattenvoer Light

Casa Fera Light is speciaal samengesteld ter controle van de lichaamsconditie van volwassen katten van alle rassen met neiging tot overgewicht.

Een overmatige conditie vermindert de levensverwachting omdat er verhoogde risico’s zijn voor kanker, diabetes mellitus en hartfalen.
De specifieke samenstelling van Casa Fera Light vermindert het risicoop genoemde ziekten en vereenvoudigt de controle van de lichaams conditie van de kat.
De conditie hangt af van de voeropname en in mindere mate van beweging. Een ideale lichaamsconditie verlengt het leven en verlaagt het risico op de belangrijkste ziekten.
Van Casa Fera Light dient aan een individuele kat een dusdanige hoeveelheid te worden gevoerd opdat de ideale conditie wordt bereikt en gehandhaafd.
Ter ondersteuning van gewichtsverlies en ter voorkoming van gewichtstoename heeft Casa Fera Light een extra lage energiewaarde.