Home     Casa Fera Cat Adult Vanaf 1,5kg
Casa Fera Cat Adult Vanaf 1,5kg

Casa Fera Cat Adult Vanaf 1,5kg


Hoogwaardige voeding voor volwassen katten.

CASA-FERA Adult
Uw volwassen kat gaat op jacht, speelt veel en is helemaal thuis in zijn omgeving. CASA-FERA Adult ondersteunt de gezondheid van uw volwassen kat in deze belangrijke levensfase. De optimale samenstelling van CASA-FERA Adult draagt bij aan een goede ondersteuning van vitale organen. Ook helpt het bij tegengaan van struvietvorming. Of u nu een binnen- of een buitenkat heeft, uw kat geniet van het leven!


Producteigenschappen
  • Optimale samenstelling voor volwassen katten ondersteunt vitale organen
  • Draagt bij aan het tegengaan van struvietvorming
  • Rijk aan gevogelte (18%) en daardoor licht verteerbaar
Verkrijgbaar in 1,5 kg, 4,5 kg en 10 kg


Samenstelling
gevogelte (18%), rijst, dierlijk eiwitextract, maïsgluten, gerst, vis (7%), dierlijk vet (gevogelte, rund), maïs, gehydrolyseerde kippenlever, heeleipoeder, bietenpulp, cellulose, visolie (zalm), gist, hemoglobine, mineralen, lijnzaadolie
Analyse
ruw eiwit 26%, ruw vet 17%, ruwe celstof 3,9%, ruwe as 5,1%, vocht 10%, calcium 0,65%, fosfor 0,61%, eicosapentaeenzuur 0,15%, docosahexaeenzuur 0,15%


Vanaf € 12,95
Gewichtskeuze*


Casa Fera Cat Adult  Vanaf 1,5kg


  • Productinformatie

Casa Fera kattenvoer Adult

Casa Fera Adult is afgestemd op de geringere behoeften aan voedingstoffen van volwassen katten van alle rassen tot een leeftijd van ongeveer 8 jaar.

In deze leeftijdsfase is er geen groei en dient de lichaamsconditie extra gecontroleerd te worden.
De bronnen van eiwitten, vetten en koolhydraten zijn van hoge kwaliteit waardoor de vertering verbetert en daarmee ook de ontlasting.
Casa Fera Adult is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren van de omega-3 familie hetgeen de conditie van huid en vacht bevordert en ook de weerstand verhoogt.
De belangrijkste oorzaken van natuurlijke dood of euthanasie bij de kat zijn urinewegaandoeningen, nierfalen, hartfalen, diabetes mellitus (suikerziekte) en kanker.
Casa Fera Adult is samengesteld ter bevordering van een lang en gezond leven van de kat.