Home     CaroCroc Senior Vanaf 400gr
CaroCroc Senior Vanaf 400gr

CaroCroc Senior Vanaf 400gr


Volledige voeding voor oudere katten.


CaroCroc Senior voor katten vanaf 8 jaar
Het verlaagde eiwit-, vet-, en mineralen- gehalte in CaroCroc Senior vermindert de belasting van de lever, nieren en het spijsverteringsstelsel. Dit verhoogt mogelijk de levensverwachting. Voor een vitale oude dag. CaroCroc Senior is een zeer smakelijke voeding op basis van lam en rijst.
Voedingsadvies voor CaroCroc Senior:
In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van uw kat te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Houd de conditie van uw kat steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.


CaroCroc Senior is verkrijgbaar in: 400gr – 2 kg – 7 kg
Naast CaroCroc Senior heeft CaroCroc voor volwassen katten CaroCroc With Chicken, CaroCroc With Fish, CaroCroc With Lamb en voor kittens CaroCroc Kitten.

Samenstelling
dierlijk eiwitextract (17%), rijst, maïs, gerst, lam (10%), gevogelte (10%), vis (7%), maïsgluten, dierlijk vet (gevogelte, rund), gehydrolyseerde kippenlever, bietenpulp, cellulose, visolie (zalm), mineralen, lijnzaadolie
Analytische bestanddelen
ruw eiwit 25%, ruw vet 12%, ruwe celstof 3,4%, ruwe as 5,4%, vocht 10%, calcium 0,7%, fosfor 0,7%


Vanaf € 3,09
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 2.005.021

CaroCroc Senior  Vanaf 400gr


  • Productinformatie

CaroCroc Senior 25/12
Naarmate katten ouder worden, veranderen de voedingsbehoeften.
CaroCroc Senior is afgestemd op de specifieke behoeften van katten vanaf 8 jaar.

CaroCroc Senior voor katten vanaf 8 jaar
Het verlaagde eiwit-, vet-, en mineralen- gehalte in CaroCroc Senior vermindert de belasting van de lever, nieren en het spijsverteringsstelsel.
Dit verhoogt mogelijk de levensverwachting. Voor een vitale oude dag.
CaroCroc Senior is een zeer smakelijke voeding op basis van lam en rijst (4% gedehydreerd lam, 20% rijst en 3% gedehydreerd vis).