Home     CaroCroc Senior Vanaf 3kg
CaroCroc Senior Vanaf 3kg

CaroCroc Senior Vanaf 3kg


Volledige voeding voor oudere honden.

Ondersteuning van nier- en leverfunctie
De samenstelling van CaroCroc Senior is afgestemd op de behoefte van oudere honden. Hierdoor wordt de nier- en leverfunctie ondersteund. CaroCroc Senior bevat omega-3 en -6 vetzuren en 6,7% kip.
Voedingsschema CaroCroc Senior
In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van uw hond te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Houd de conditie van uw hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.Voedingsschema’s zijn gebaseerd op gemiddelden. Let daarom steeds op de conditie van uw hond en pas hier de hoeveelheid voeding op aan.


v.a € 8,95
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 00381004

CaroCroc Senior   Vanaf 3kg


  • Productinformatie

CaroCroc Senior 18/10
Naarmate uw hond ouder wordt, verandert zijn voedingsbehoefte.
Oudere honden (vanaf ongeveer 7 jaar) hebben een lagere eiwit- en mineralenbehoefte. Voor het welzijn van uw hond is het belangrijk de voeding hierop aan te passen.

CaroCroc Senior Ondersteuning van nier- en leverfunctie
De samenstelling van CaroCroc Senior is afgestemd op de behoefte van oudere honden. Hierdoor wordt de nier- en leverfunctie ondersteund.

CaroCroc Senior bevat omega-3 en -6 vetzuren en 6,7% kip.