Home     Canagan Scottish Salmon van af 375gr
Canagan Scottish Salmon van af 375gr

Canagan Scottish Salmon van af 375gr


Hoogwaardige droogvoeding voor de volwassen en jonge kat.biologisch verantwoord

DE VOEDING VAN HUN VOOROUDERS
Door de eeuwen heen hebben de mens en de hond zich naast elkaar ontwikkeld, samen leven en jagen, het beschermen van elkaar in een unieke samenwerking. Canagan (Keltisch woord voor “Wolf”) werd opgericht om deze band te eren. Alle honden zijn de directe afstammelingen van de wolven
gedomesticeerd door onze voorvaderen, hun dieetwensen zijn tot op heden vrijwel onveranderd gebleven. De dieetwensen voor katten zijn eveneens vrijwel onveranderd gebleven.
WAT IS BIOLOGISCH PASSEND?
Honden en katten zijn carnivoren, ze krijgen het merendeel van hun voedingsbehoeften van vlees bronnen, de rest komt van groenten en fruit. Canagan sluit hierbij perfect op aan, dus het heeft veel meer voedingswaarde. Uw hond en kat zullen meer voedingswaarde binnen krijgen van Canagan
dan uit voeding voor huisdieren met granen en/of voeding met een laag vleespercentage.


Vanaf € 6,50
Gewichtskeuze*


Artikelcode: CK620

Canagan Scottish Salmon  van af 375gr


  • Productinformatie

ALLEEN GEZONDE INGREDIËNTEN Vers bereide Schotse Zalm (zonder graat) VERS BEREIDE SCHOTSE ZALM (ZONDER GRAAT) Onze zalm is afkomstig van de Schotse hooglanden. Een heerlijke bron van licht verteerbare eiwitten, Omega-3, vitamine D en selenium.
Zoete Aardappel ZOETE AARDAPPEL Een zeer goed verteerbare premium bron die langzaam energie afgeeft, rijk aan anti-oxidanten en een grote bron van oplosbare vezels.
Zeewier ZEEWIER Zorgt voor een natuurlijke en waardevolle bron van mineralen die jodium bevatten die de schildklierfunctie en de controle van de stofwisseling ondersteunen.
Goudsbloem, Veenbes en Kamille GOUDSBLOEM, VEENBES EN KAMILLE Goudsbloem stimuleert witte bloedcellen en versterkt het immuunsysteem. Veenbes is rijk aan vitamine C en helpt bij het bevorderen van een gezonde urinewegen. Kamille om stress te verminderen.
SAMENSTELLING Vers bereide Schotse Zalm (zonder graat) (31%), Zoete Aardappelen, Gedroogde Haring (12%), Gedroogde Schotse Zalm (11%), Aardappel, Zalmolie (8,1%), Gedroogde Witvis (6,5%), Vers bereide Forel (zonder graat) (4,65%), Zalmjus (2,3%), Mineralen, Vitaminen, Alfalfa, Veenbes, Mannan-oligosacchariden, Fructo-oligosacchariden, Appel, Wortel, Spinazie, Zeewier, Kamille, Pepermunt, Goudsbloem, Anijs en Fenegriek.
ANALYTISCHE BESTANDDELEN
Ruw eiwit        37,00%                
NUTRITIONAL ADDITIVES (PER KG) Taurine        2.200 mg
Zinksulfaat monohydraat        267 mg
IJzersulfaat monohydraat        240 mg
Mangaan sulfaat monohydraat        90 mg
Kopersulfaat pentahydraat        19 mg
Natrium Seleniet        0,64 mg
Vet Gehalte        20,00%
Ruwe Vezels        1,50%
Ruwe As        9,50%
Vocht        7,00%
Omega 6        1,33%
Omega 3        3,89%
Calcium        1,89%
Fosfor        1,32%
Vitamine A        25.000 IE
Vitamine D3        1.730 IE
Vitamine E        320 IE                  
VOER UW KAT MET EEN GEZOND VERSTAND
Canagan voor Katten kan worden gevoerd bij het spenen, vermengd met wat water. Wanneer het kitten volledig gespeend wordt kan Canagan worden gevoerd beginnend met ongeveer 30gram opgesplitst in 3 of 4 maaltijden per dag. In de eerste weken kan het nodig zijn de brokken te breken.
Bij het voeren van Canagan voor de eerste keer raden wij u aan om Canagan over een week te introduceren. Op de 1e en 2e dag een mix 25% Canagan met 75% van de vorige voeding. Op de 3e en 4e dag 50% van elke. Op de 5e en 6e dag 75% Canagan en dan 100% Canagan op de 7e dag.
Elke kat is uniek en de optimale voedingshoeveelheid variëren sterk en zijn afhankelijk van factoren zoals leeftijd, activiteit, stofwisseling en omgeving. Als uitgangspunt raden we u aan om te beginnen zoals aangeven in onderstaand overzicht en zo nodig deze aan te passen.

Als de kat overgewicht vertoont, verminder de voeding met 10%.
Als de kat ondergewicht vertoont, verhoog de voeding met 10%.
Ga verder totdat het juist gewicht bereikt is.

VOLWASSEN VOEDINGSRICHTLIJN
Gewicht (kg)        Hoeveelheid (gram)
< 2.5        25-35
2.5-3.5        34-45
3.5-4.5        45-60
4.5+        60+
KITTEN VOEDINGSRICHTLIJN
Kitten leeftijd (maanden)        Hoeveelheid (gram)
Onder 2        20-30
2-4        30-55
4-6        55-75
6-12        75+
ZORG DAT ER ALTIJD VOLDOENDE SCHOON DRINKWATER KLAAR STAAT, OP EEN KOELE EN DROGE PLAATS.