Home     Biofood Super Premium 12,5kg
Biofood Super Premium 12,5kg

Biofood Super Premium 12,5kg


Volledig voer voor volwassen honden.


Euro 39.95

Artikelcode: 1600

Biofood Super Premium  12,5kg


  • Productinformatie

BIOFOOD Super premium is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en zeer smaakvolle hondenvoeding speciaal ontwikkelt voor actieve honden (en pups van grote rassen*).
BIOFOOD Super Premium bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van uw actieve hond.
De hoge kwaliteit en verteerbaarheid van eiwitten en vetten, garandeert een optimale vertering en conditie en een snel herstel na sportieve prestaties en langdurige inspanning.
BIOFOOD Super premium is tevens een ideale voeding voor honden die tijdens of na de dracht- en zoogperiode of na ziekte in conditie moeten komen.
Super premium bevat extra vezels voor een goede darmpassage en draagt bij aan een sterk en gezond immuunsysteem.

*Voedingsadvies pups grote rassen: vanaf ca 5-6 weken en daarna gelijkmatig de hoeveelheid opvoeren; let wel, voeren doe je op het oog,
dus goed kijken hoe de pup alles opeet en hoe hij reageert op het voer. Beter vaker met kleine hoeveelheiden voeren als teveel in 1 voerbeurt.
Niet te lang doorvoeren, omdat de pup(s) te snel kunnen groeien en daardoor lichamelijke problemen kunnen ontstaan.

Samenstelling: granen (ontsloten: rijst, maïs, tarwe), vlees (kip- en rundvlees), dierlijke bijproducten (lever, hart en pens), plantaardige bijproducten (zeewierextract, bietenpulp),
oliën (zalm- en visolie), vet (kip), plantaardige vitamines en mineralen (pre-mix), digest (lecithine, natuurkruiden).