Home     Biofood 3-in-1 Hondensnoepjes per doosje
Biofood 3-in-1 Hondensnoepjes per doosje

Biofood 3-in-1 Hondensnoepjes per doosje


Gezonde en smaakvolle mineralenkoekjes.


Euro 4.35

Biofood 3-in-1 Hondensnoepjes  per doosje


  • Productinformatie

Gezonde en smaakvolle mineralenkoekjes voor honden met een ontlastings- of diarreeprobleem en/of mineralentekort, waardoor deze gras of ontlasting kunnen gaan eten.
Daarnaast zijn de koekjes een lekker en gezond tussendoortje, mede vanwege de darm- en spijsverteringsregulerende werking.

Diarree: Biofood 3-in-1 hondenkoekjes zijn een toevoeging op de normale voeding van de hond, met als als doel in te werken op de maag– en darmflora en op de verteerbaarheid van diervoeding.
De ingrediënten van de Biofood 3-in-1 hondenkoekjes bindt schadelijke- en belastende stoffen in het verteringskanaal.
Daardoor worden de darmen opgeschoond, waardoor voedingsstoffen optimaal opneembaar worden. Alleen schone, gezonde darmen kunnen voedingsstoffen opnemen.
Stevige, gezonde ontlasting is het resultaat. [Indien de diarree aanhoudt of vreemd van kleur is, bloed kan bijv. bij (dunne) ontlasting voor een zwarte kleur zorgen, is het raadzaam een dierenarts te waarschuwen.
Zorg in ieder geval voor voldoende drinkwater zodat uitdroging wordt voorkomen.
Diarree bij pups en kittens vereist een snelle diagnose en behandeling van de dierenarts aangezien jonge dieren erg gevoelig zijn voor uitdroging.
Bij jonge dieren dient men kleine porties voeding te geven en de hoeveelheid dagelijkse voeding te halveren gedurende de diarree.