Home     Almo Nature Classic 24x70gr per tray
Almo Nature Classic 24x70gr per tray

Almo Nature Classic 24x70gr per tray


Verantwoorde en lekkere natvoeding voor uw kat.

De tray bestaat uit 24 blikjes van 70 gram.


Euro 26.16
Smaakkeuze*


Almo Nature Classic 24x70gr  per tray


  • Productinformatie

Classic

Almo Nature presenteert Classic: een uitgebreid assortiment recepten, vier verschillende formaten om aan uw kat een gevarieerd dieet te bieden, door een beperkte caloriewaarde ten opzichte van de Legend producten en alle kwaliteit van Almo Nature te bieden.

Almo Nature Classic is beschikbaar

in blikjes van 70 g en 140 g om het formaat van de traditie waaraan onze katten zijn gewend te behouden


Het voedingsadvies van Almo Nature voor de kat

De kat behoort tot de groep van strikte vleeseters: de tanden van een roofdier en een spijsvertering om op optimale wijze eiwitten te assimileren en te gebruiken. In de natuur bestond de voeding van de kat uit verschillende prooien (muizen, vogels, vissen), een bron van voornamelijk eiwitten en vetten (naast vezels en andere voedingsstoffen in het spijsverteringskanaal van de prooien).

Het advies van Almo Nature, voor een optimaal voedingsevenwicht, is om af te wisselen tussen alle soorten vlees en vis, nat- en droogvoer (respectievelijk in de volumeverhouding 60%-40%), allemaal eenvoudige, elkaar aanvullende en complete voedingsmiddelen. Green, Rouge, Azul en Orange gaan altijd van de Almo Nature garantie vergezeld en voldoen aan onze voedingsadviezen.

De granen in ons droogvoer die dankzij het thermofysische extrusieproces volledig verteerbaar zijn, voldoen in combinatie met vers vlees aan de voedingsbehoeften van de huiskat